Advertisement

Αννιτα Πανια Γιοσ - O Gios Moy Den Mhnyma Pros Pasa Katey8ynsh Apo Thn Annita Pania Media Tv Athens Magazine : Το πρωί της τρίτης, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε στο πλατό του «πρωινού» και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη.

Αννιτα Πανια Γιοσ - O Gios Moy Den Mhnyma Pros Pasa Katey8ynsh Apo Thn Annita Pania Media Tv Athens Magazine : Το πρωί της τρίτης, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε στο πλατό του «πρωινού» και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη.. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του γαλλικού ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια που αφοπλίζει μίλησε για άλλη μια φορά η αννίτα πάνια η οποία ήταν καλεσμένη της φαίης σκορδά και του γιώργου λιάγκα στο «πρωινό». Αποκάλυψε τα πάντα η αννίτα πάνια! «του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της.

Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. Κατάγεται από τον μελιγαλά μεσσηνίας. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο. Η αννίτα ανοίγει την πόρτα σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε. H αννίτα πάνια μίλησε στο πρωινό και άδραξε πολλές φορές την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα να αντιστρέψει τους ρόλους.

Nikos Karbelas Annita Pania Sto Aerodromio Me Ton Gio Toys
Nikos Karbelas Annita Pania Sto Aerodromio Me Ton Gio Toys from www.govastileto.gr
See more of αννιτα πανια on facebook. Η αννίτα πάνια στη συνέχεια κατάφερε να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Η αννίτα πάνια ανέφερε πώς, «δεν πιστεύω στον γάμο. Ηομε news media χειμαρρος η αννιτα πανια: Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η φαίη σκορδά και η αννίτα πάνια απάντησε. Η αννίτα πάνια μίλησε στο πρωινό, για τον γιο της και το τηλεοπτικό της μέλλον. Γεννήθηκε στην αθήνα και μεγάλωσε στα εξάρχεια. Ο νικος καρβελας, η αρρωστοφοβια, ο γιος της και η χαμηλη τηλεθεαση της εκπομπης.

H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά.

Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας: Το σχόλιο της για την τηλεοπτική της πορεία. «καμιά φοβία δεν έχω πια. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: .είστε παιδιά ακομπλεξάριστα, είπε η αννίτα πάνια. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες. Ο νικος καρβελας, η αρρωστοφοβια, ο γιος της και η χαμηλη τηλεθεαση της εκπομπης. Σε μία σπάνια συνέντευξη, η αννίτα πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα αλλά και για την κατάθλιψη. Η αννίτα πάνια (αθήνα, 25 απριλίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια. Η αννίτα πάνια σε μια εφ ολης της ύλης συνέντευξη στο πρωινό! Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η αγαπημένη αννίτα πάνια στο πρωινό του αντ1 και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ηομε news media χειμαρρος η αννιτα πανια:

.είστε παιδιά ακομπλεξάριστα, είπε η αννίτα πάνια. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Lifestyle, videos and celebrity news! Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η αννίτα πάνια βρέθηκε το μεσημέρι της τρίτης απέναντι από την φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα.

Annita Pania Briefingnews
Annita Pania Briefingnews from www.briefingnews.gr
Η αννίτα πάνια σε μια εφ ολης της ύλης συνέντευξη στο πρωινό! Με ποιους τα έβαλε και τι αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση. Γεννήθηκε στην αθήνα και μεγάλωσε στα εξάρχεια. Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας: Η αννίτα πάνια (αθήνα, 25 απριλίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια. Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά. H αννίτα πάνια μίλησε στο πρωινό και άδραξε πολλές φορές την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα να αντιστρέψει τους ρόλους.

Ο νικος καρβελας, η αρρωστοφοβια, ο γιος της και η χαμηλη τηλεθεαση της εκπομπης.

Κατάγεται από τον μελιγαλά μεσσηνίας. Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι. Ωστόσο, μερικά λεπτά αργότερα, η αννίτα πάνια επανήλθε στο θέμα λέγοντας: Η αννίτα πάνια στη συνέχεια κατάφερε να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Η αννίτα πάνια έρχεται με… άλλον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο open. Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. Με ποιους τα έβαλε και τι αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο. Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η αγαπημένη αννίτα πάνια στο πρωινό του αντ1 και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Στην ερώτηση για δεύτερο γάμο, η αννίτα πάνια κατάφερε εντέχνως να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Η αννίτα πάνια σε μια εφ ολης της ύλης συνέντευξη στο πρωινό! Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η αννίτα πάνια βρέθηκε το μεσημέρι της τρίτης απέναντι από την φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα.

«με έχει σοκάρει αυτός που πήρε και είπε ότι είναι φίλος του παιδιού μου. Σε μία σπάνια συνέντευξη, η αννίτα πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα αλλά και για την κατάθλιψη. Το σχόλιο της για την τηλεοπτική της πορεία. Η αννίτα πάνια έρχεται με… άλλον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο open. Χείμαρρος και αφοπλιστικά ειλικρινής η αννίτα πάνια στο πρωινό, δεν δίστασε να δηλώσει πως φέτος η εκπομπή της σημειώνει τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχει κάνει ποτέ.

Nikos Karbelas Annita Pania Oi Fwtografies Poy Dhmosieysan Oi Kalesmenoi Apo Ta Gene8lia Toy Gioy Toys Fthis Gr
Nikos Karbelas Annita Pania Oi Fwtografies Poy Dhmosieysan Oi Kalesmenoi Apo Ta Gene8lia Toy Gioy Toys Fthis Gr from image.fthis.gr
Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. Ο νικος καρβελας, η αρρωστοφοβια, ο γιος της και η χαμηλη τηλεθεαση της εκπομπης. Στην ερώτηση για δεύτερο γάμο, η αννίτα πάνια κατάφερε εντέχνως να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Γεννήθηκε στην αθήνα και μεγάλωσε στα εξάρχεια. Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Η αννίτα πάνια παραχωρεί πολύ σπάνια συνεντεύξεις.

Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας:

«του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις. Η αννίτα πάνια παραχωρεί πολύ σπάνια συνεντεύξεις. Κατάγεται από τον μελιγαλά μεσσηνίας. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του γαλλικού ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο. Η αννίτα πάνια στη συνέχεια κατάφερε να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Το πρωί της τρίτης, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε στο πλατό του «πρωινού» και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη. Γεννήθηκε στην αθήνα και μεγάλωσε στα εξάρχεια. Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια που αφοπλίζει μίλησε για άλλη μια φορά η αννίτα πάνια η οποία ήταν καλεσμένη της φαίης σκορδά και του γιώργου λιάγκα στο «πρωινό». Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η φαίη σκορδά και η αννίτα πάνια απάντησε. .είστε παιδιά ακομπλεξάριστα, είπε η αννίτα πάνια.

Στην ερώτηση για δεύτερο γάμο, η αννίτα πάνια κατάφερε εντέχνως να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα αννιτα πανια. Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η αγαπημένη αννίτα πάνια στο πρωινό του αντ1 και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Posting Komentar

0 Komentar